Brainstormen met resultaat

Wichert van Engelen

1

klik op de kaft en je komt bij managementboek.nl

Brainstormen is met afstand de meest gebruikte techniek om nieuwe ideeën te genereren en creativiteit binnen een organisatie los te krijgen. Dit boek tilt het instrument naar een hoger plan: brainstormen wordt onderdeel van een vernieuwingsproces. Het onderwerp maakt niet uit: nieuwe producten en diensten, verbeteringen van een proces, vinden van nieuwe (wetenschappelijke) methodes, marketingconcepten, klantbenadering, oplossen van een specifiek probleem of een algemene verkenning. In elk van deze gevallen is een brainstorm een zeer geschikt middel om tot nieuwe ideeën en inzichten te komen.

Dit boek biedt zowel opdrachtgevers als deelnemers aan brainstormsessies handvatten om een succesvolle brainstorm te organiseren en helpt om de resultaten ook echt in de praktijk ten uitvoer te brengen. Maar vooral biedt het de brainstormbegeleider alles om zich (verder) te bekwamen in het professioneel begeleiden van een brainstorm. Met dit boek in de hand kan iedereen zelf aan de slag met brainstorms.

Met praktijktips van veertig professionele brainstormbegeleiders.

www.crash-brainstorm.com - De website bij dit boek bevat een schat aan technieken, tips en hulpmiddelen voor elke brainstormbegeleider.

© 2018 The Innovator, All Rights Reserved   |   0522-851800   |   e-mail   |   colofon   |   boeken   |   contact