Doelgericht Vernieuwen

59052615225 vernieuwen-501x768

klik op de kaft en je komt bij managementboek.nl

Paul Heere, Dorien van der Heijden, Yousri Mandour, e.a.

Vernieuwen - u kunt er niet omheen. Voor de een betekent het de volgende generatie producten, voor de ander kostenreductie in processen. Maar aan de basis van elke succesvolle innovatie ligt hoe dan ook een winnend concept of een inventieve oplossing.

'Doelgericht vernieuwen!' bewijst dat het vinden van een innovatief concept of een briljante oplossing geen toevalstreffer hoeft te zijn. De systematische werkwijze die erin wordt beschreven gaat namelijk uit van vijf unieke denkpatronen die aan de basis liggen van vele succesvolle innovaties uit het verleden. Toegegeven, er zullen altijd succesvolle ideeën 'uit de lucht komen vallen', maar als manager wilt u het succes graag een handje helpen. En dat is precies het effect van de SIT-denkpatronen.

Wereldwijd hebben multinationals als Intel, Ford, Philips en ABN AMRO en MKB-bedrijven de kracht van SIT al ontdekt. SIT helpt bij het aanboren van een groot potentieel aan mogelijke innovaties. Het onderscheidt zich van andere idee-ontwikkelingsmethoden door de strakke aanpak en omdat het start bij uw bestaande product, dienst of proces. Dit boek begeleidt u stap voor stap bij het succesvol toepassen van de SIT-werkwijze. De bijbehorende audio-cd maakt het bovendien mogelijk om op uw gemak een inspirerende introductietraining SIT te volgen.

De audio-cd 'Op weg met SIT' biedt een snelle manier om de werking van SIT in de praktijk te ervaren. Daarmee is het een waardevolle aanvulling op het bijbehorende boek. In circa een uur tijd maakt u een belevingstour langs de belangrijkste uitgangspunten en denktechnieken van deze spraakmakende innovatiemethodiek. Aan de hand van diverse cases en oefeningen ervaart u hoe SIT het mogelijk maakt om pro-actief nieuwe producten en diensten te ontwikkelen, in plaats van de concurrentie en uw klanten te volgen. De oefeningen zijn voor het merendeel gesitueerd in en rond de auto, waardoor u de training gemakkelijk onderweg kunt beluisteren. Goede reis!

© 2018 The Innovator, All Rights Reserved   |   0522-851800   |   e-mail   |   colofon   |   boeken   |   contact